Copa del Món UCI de BTT 2023 - Creand
Vés al contingut

Copa del Món UCI de BTT 2023

Comença el compte enrere perquè el 24 d’agost comencin les proves de short-track (XCC) i descens (DHI) i les finals de cross-country (XCO) de la UCI Mountain Bike World Cup – Pal Arinsal 2023, una competició en la qual participaran uns 700 esportistes de 40 països i que compta amb el patrocini principal de Creand Crèdit Andorrà, amb l’objectiu de donar suport a esdeveniments clau que ajuden a situar Andorra al món.

La modalitat de descens és la que tindrà més novetats, amb una nova arribada al sector de Fontanals. També s’estrena una zona de Rock Garden al circuit de cross-country i es milloren trams que faran que la cursa sigui més tècnica en totes dues modalitats.

Un altra novetat és l’accés a les grades, que passa a ser de pagament. Les entrades per als remuntadors i les grades es poden adquirir al web de l’esdeveniment.

Pel que fa a l’accés a l’estació, es podrà fer amb el telecabina de la Massana o bé amb les diferents línies d’autobús habilitades. Per contribuir a una millor mobilitat, les línies L5 i L6 seran gratuïtes i intensificaran les freqüències divendres, dissabte i diumenge.

Des dels perfils de Creand Supporting a les xarxes socials se’n farà un seguiment i es publicarà contingut exclusiu abans i durant la competició.

Dies de la Copa del Món: del 24 al 27 d’agost

Més informació i compra d’entrades: Compra l’entrada – Pal Arinsal MTB World Cup (palarinsalworldcup.com)

Mobilitat i accessos: Accedir a la copa del món – Pal Arinsal MTB World Cup (palarinsalworldcup.com)

Escrit per
Autor post
Creand