Carolina Bartumeu omple Sant Climent de Pal en el marc del cicle '30 anys de clàssica' - Creand
Vés al contingut

Carolina Bartumeu omple Sant Climent de Pal en el marc del cicle ’30 anys de clàssica’

El solo de violoncel de Carolina Bartumeu ha omplert de gom a gom l’església de Sant Climent de Pal. L’actuació de l’artista, que ha tingut lloc aquest diumenge en el marc de celebració del cicle ’30 anys de clàssica’ de la Fundació ONCA -emprada pel Govern i Creand Fundació- ha comptat amb un repertori centrat en les tres primeres suites de Bach, les quals, tal com ha indicat Bartumeu, “no les tocaré senceres, però els assistents gaudiran d’algunes danses de cada suite”.

A més, l’artista ha afegit al repertori musical tres peces “significatives” per a violoncel, com són el Cisne de Saint Saens, una cançó popular basca que parla “d’un ocell” i el cant dels ocells com “un petit homenatge a Pau Casals”. En relació amb l’actuació de l’artista a l’església, Bartumeu ha manifestat que “sempre m’agrada tocar a Andorra, sempre és un plaer” perquè “em sento molt d’aquí, però no hi visc”. Així doncs, ha ressaltat la bona acústica de l’indret, asseverant que “és brutal”.

Cal recordar que el cicle, que commemora els trenta anys de la Fundació ONCA, compta amb la col·laboració de l’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. És per això, que totes les actuacions tindran una visita prèvia de trenta minuts per presentar el monument romànic. L’entrada és lliure i cal fer la reserva prèvia al telèfon 836 908 o bé a reservesmuseus@govern.ad .

Fundació ONCA
Creand Fundació