Aravell es prepara per acollir una nova cita de l'Aravell Golf Open by Creand - Creand
Vés al contingut

Aravell es prepara per acollir una nova cita de l’Aravell Golf Open by Creand

La segona cita de l’Aravell Golf Open by Creand, corresponent al circuit de l’Alps Tour, es disputarà la setmana vinent, entre el 29 de juny i l’1 de juliol. Avui s’ha fet la presentació de la prova esportiva que enguany comptarà amb golfistes arribats de 15 països diferents. L’acte, que ha estat conduït pel director de l’àrea de Banca Privada Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Jordi Playà, ha tingut la participació del president institucional de l’Aravell Golf Club, Antonio Rodríguez, i del promotor del torneig, José Manuel Lara.

Antonio Rodríguez, president institucional de l’Aravell Golf Club; Jordi Playà, director de l’Àrea de Banca Privada Andorra de Creand Crèdit Andorrà, i José Manuel Lara, promotor del torneig.

Jordi Playà ha destacat el compromís de Creand per contribuir a sumar esforços en la promoció de l’esport. “El caràcter internacional de l’Aravell Golf Open by Creand ens posiciona, a Andorra i als Pirineus, com un destí referent de golf i d’esport en general. Aquests esdeveniments aporten reconeixement al territori i sumen en el desenvolupament del sector turístic i de serveis”, ha afegit.

Per la seva banda, Antonio Rodríguez ha expressat que “celebrar per segon any consecutiu una prova de l’Alps Tour dona a Aravell Golf & CC visibilitat nacional i internacional que abans no tenia per així posicionar-nos en un altre nivell al mercat del golf”.

Finalment, José Manuel Lara, promotor del torneig ha explicat que el recorregut d’Aravell serà tota una prova de dificultat per a tots els jugadors participants. “L’any passat Tom Vaillant, guanyador del torneig va signar una targeta amb 21 sota par, però aquest any els 156 participants es trobaran amb un Aravell diferent, amb molta més dificultat i un rought espès i alt”, ha dit.

El torneig de l’Alps Tour reunirà els millors jugadors del circuit i per donar més oportunitats a jugadors locals, tant professionals com amateurs, dilluns, 26 de juny es disputarà un torneig classificatori que oferirà 20 places per a ‘pros’ i cinc més per a amateurs.

D’altra banda esta previst que el guanyador de la prova a Aravell faci un clínic als nens i nenes de l’escola del club.

Escrit per
Autor post
Creand