Creand Wealth Management estrena nova oficina a l’edifici Diagonal 532 de Barcelona - Creand
Vés al contingut

Creand Wealth Management estrena nova oficina a l’edifici Diagonal 532 de Barcelona

Les noves instal·lacions són més àmplies i responen al creixement experimentat en els últims anys i a l’aposta estratègica de continuar ampliant el negoci.

Creand Wealth Management trasllada les seves oficines de Barcelona a unes noves instal·lacions situades a l’avinguda Diagonal 532, a l’edifici seu de Colonial, una localització estratègica a l’altura dels carrers Aribau i Tuset. Les noves i modernes oficines, operatives a partir del dilluns 27 de maig, responen a la necessitat de disposar d’un espai més ampli i dimensionat d’acord amb l’important creixement que ha experimentat l’entitat a Catalunya, que el pla estratègic preveu que es continuï incrementant.

En els últims quatre anys, l’entitat gairebé ha triplicat el seu negoci a Catalunya, amb un augment d’uns 1.100 milions d’euros en actius sota gestió, fins a assolir la xifra de 1.650 milions en volum de negoci al tancament del 2023. Aquest increment és fruit del creixement orgànic sostingut durant aquest temps i de la integració d’Argenta Patrimonios i GBS Finanzas Investcapital A.V. Així, Creand Wealth Management s’ha consolidat com una de les referències en banca privada independent, family office i gestió de grans patrimonis de Catalunya. Aposta per la captació de clients particulars, famílies empresàries i clients institucionals als quals oferir un servei personalitzat i un tracte directe.

Per a l’exercici 2024, Creand Wealth Management preveu créixer 125 milions d’euros a Catalunya i incorporar nous banquers privats. L’entitat, a més, està oberta al creixement inorgànic via operacions corporatives, sempre que permetin afegit valor, complementar els serveis que ja ofereix l’entitat, i que estiguin alineades amb el negoci i la filosofia de Creand Wealth Management.

Ignacio Viayna, director de Creand Wealth Management a Catalunya i les Balears, explica: «En els últims anys, a Catalunya, hem crescut sobretot oferint servei de family office extern a empreses familiars i institucions, i també solucions d’inversió a single family office. El nostre pla de creixement per als exercicis vinents ens impulsa a fer aquesta aposta estratègica de traslladar-nos a unes oficines amb unes instal·lacions més grans i modernes, amb un doble objectiu: millorar el benestar de tots els nostres empleats i disposar d’un espai òptim per donar el millor servei i una atenció personalitzada al client».

La nova oficina està situada en un àtic de 600 metres quadrats i està inspirada en el model human centric. Està concebuda amb espais flexibles, moderns i funcionals, que s’adeqüen als nous models de treball a través del disseny de zones diàfanes, amb elevats estàndards de tecnologia i sostenibilitat. De fet, l’immoble té la certificació Breeam, un dels mètodes més reconeguts per avaluar el grau de sostenibilitat ambiental dels immobles, que garanteix la reducció de l’impacte en el medi ambient i més confort i salut per a tots els seus usuaris. La localització, el disseny i la creació de la nova oficina han estat assessorats per Savills.  

El 2023, Creand Wealth Management a Catalunya va incrementar el seu volum de negoci en 130 milions d’euros. A més, l’oficina va incorporar sis nous professionals, fins a comptar amb un equip de vint-i-tres persones (de les quals deu són banquers privats) i preveu continuar fent noves incorporacions.

Creand Wealth Management és la marca comercial de Banco Alcalá, S. A.