40 Fingers exhaureix les entrades a l'Auditori Nacional - Creand
Vés al contingut

40 Fingers exhaureix les entrades a l'Auditori Nacional

El quartet de música 40 Fingers ha omplert aquest divendres a la nit l’Auditori Nacional d’Ordino amb les seves reinterpretacions de peces de pop i de rock, clàssics de la música moderna i populars bandes sonores. El grup d’origen italià format per quatre guitarristes, Matteo Brenci, Emanuele Grafitti, Enrico Maria Milanesi i Andrea Vittor, ha penjat el cartell d”entrades exhaurides’. “És la nostra primera vegada a Andorra, hem estat a Espanya i Portugal fa dos mesos i ara estem aquí i estem molt emocionats i tenim moltes ganes de tocar”, ha manifestat Brenci, qui ha recordat que en les pròximes setmanes tenen concerts programats a Croàcia i Sèrbia.

El públic assistent a l’auditori ordinenc ha pogut gaudir de la música del reconegut quartet que ha ofert versions de The Beatles, The Police, Dire Straits, Queen i Eric Clapton, entre altres coneguts grups de pop i rock, així com composicions clàssiques d’autors com Astor Piazzolla, Vivaldi o Beethoven. A més a més, no han faltat reinterpretacions de versions de famoses partitures de pel·lícules, entre les quals ‘Star Wars’, ‘Harry Potter’ o ‘Joc de Trons’. “Som uns apassionats de la guitarra acústica i ens agrada molt, per aquest motiu vam decidir començar el grup”, ha dit, comentant que el més motivador és que la gent gaudeixi de com “nosaltres ens ho passem molt bé sobre l’escenari”.

El recital ha estat ofert pel Comú d’Ordino i Creand Fundació, a través de l’Associació Festivals d’Ordino, que té l’objectiu de difondre i dinamitzar la cultura a Andorra amb concerts que puguin generar un ampli interès entre el públic.

Creand Fundació
Escrit per
Autor post
Creand